Η Vodafone παρουσιάζει δύο νέα tablet και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν ένα πλήρες πακέτο υψηλών επιδόσεων σε πολύ προσιτή τιμή!

Με τα νέα Vodafone Smart Tab ΙΙ 10’’ και 7’’, τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν το σερφάρισμα στο internet από το tablet τους, από όπου και αν βρίσκονται.

Στα καταστήματα Vodafone , είναι πλέον διαθέσιμα, τα νέα Vodafone Smart Tab II, με οθόνη 7 και 10 ιντσών, τα οποία προσφέρουν στους χρήστες υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, ποιότητας και συνδεσιμότητας. Τα Vodafone Smart Tab II είναι ιδιαίτερα απλά σε λειτουργία και παρέχουν στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες από όπου και αν βρίσκονται. Τα Smart Tab II περιλαμβάνουν:

• Λογισμικό Android, Ice Cream Sandwich έκδοση 4.0
• Υψηλής ταχύτητας περιήγηση στο Διαδίκτυο με τη χρήση 3G HSPA – απελευθερώνοντας τους χρήστες από ενσύρματα και Wi-Fi δίκτυα
• Πρόσβαση σε e-mail, επαφές και ημερολόγια
• Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook ™ και Twitter ™
• Πρόσβαση στα τελευταία νέα και πολυμέσα για ενημέρωση και διασκέδαση εν κινήσει
• Google Search ™, το οποίο ενεργοποιείται με φωνητικές εντολές
• Την εφαρμογή Vodafone έλεγχός Κόστους για να μπορούν όλοι, ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τα data που έχουν καταναλώσει

Το Vodafone Smart Tab II με οθόνη 7 ιντσών είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους νέους χρήστες tablet που θέλουν να απολαύσουν τον κόσμο του mobile internet μέσα από μία εύχρηστη και φορητή συσκευή. Η οθόνη έχει ανάλυση WSVGA (1024 x 600), μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη 4GB με θύρα επέκτασης και διαθέτει λειτουργικό Android TM Ice Cream Sandwich έκδοση 4.0.

Με οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης WXGA (1280 x 800), το Vodafone Smart Tab II είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση και εργασία. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz, μνήμη 16 GB, λογισμικό Android, Ice Cream Sandwich έκδοση 4.0 και εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό. Με μία προαιρετική βάση με πληκτρολόγιο, το Smart Tab II 10’’ μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή, ενώ οι επιπλέον θύρες USB, HDMI, SD αλλά και μία ακόμη μπαταρία, το καθιστούν κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν οδηγό γρήγορης εγκατάστασης και παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές και περιεχόμενο. Η πλατφόρμα Android δίνει στους χρήστες πλήρη πρόσβαση στην εμπειρία Android, περιλαμβάνοντας τα Google™ Mobile Suite και Google™ Play, την πηγή όλων των μουσικών κομματιών, ταινιών, βιβλίων και εφαρμογών.

H Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το Vodafone Smart Tab II 10’’ στην τιμή 449€ και το Vodafone Smart Tab II 7’’ στην τιμή των 229 ευρώ αποκλειστικά από τα καταστήματα Vodafone και από το vodafone.gr. Επιπλέον, όλοι μπορούν να το αποκτήσουν σε ακόμη πιο προνομιακή τιμή με σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων Vodafone.

Οι υφιστάμενοι χρήστες smartphone έχουν επίσης τη δυνατότητα προσθήκης των Vodafone Smart Tab II στο υπάρχον πακέτο δεδομένων τους.