Με επικεφαλίδα «τόσο μεγάλο που μπορεί να είναι μικρό και τόσο μικρό που μπορεί να είναι μεγάλο» η νέα πρόσκληση που απέστειλε η Samsung στον γερμανικό Τύπο, αποκαλύπτει την επικείμενη παρουσίαση μιας μικρότερης έκδοσης του Samsung Galaxy S3 την επόμενη εβδομάδα.

Οι πρώτες φήμες για το Samsung Galaxy S3 Mini κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο και ήθελαν την εταιρεία να σχεδιάζει μια μικρότερη έκδοση της ναυαρχίδας της. Με οθόνη τεσσάρων ιντσών WVGA τεχνολογίας Super AMOLED, διπύρηνο επεξεργαστή και φωτογραφική μηχανή 5 megapixel το S3 Mini παραμένει ένα αρκετά «δυνατό» κινητό αλλά σε αρκετά μικρότερο μέγεθος.

Το γραφικό της πρόσκλησης, το οποίο περιέχει το γνώριμο λογότυπο της σειράς «S» δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Δεδομένου πως είναι απίθανο η εταιρεία να παρουσιάσει το επόμενο Galaxy S τόσο νωρίς, όλα δείχνουν πως η παρουσίαση αφορά το S3 Mini.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Samsung Mobile στην Φρανκφούρτη στις 11 Οκτωβρίου. Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστεί και το Galaxy Music, η νέα low-end πρόταση της εταιρείας που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις της μουσικής.