proho.gr

Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο HP Converged Cloud διατίθεται με την υπηρεσία ασφαλείας HP Cloud Protection Program and Consulting Services, η οποία καλύπτει κάθε στάδιο virtualization για δίκτυα, λύσεις storage και servers. Έτσι, οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεση τους μια λύση ασφάλειας που μπορεί να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Η νέα υπηρεσία αποτελεί ένα συνδυασμό των δυνατοτήτων της HP και της VMware στον τομέα της cloud ασφάλειας. Επιπλέον, συμβάλει στην αντιμετώπιση κοινών ζητημάτων κατά την υιοθέτηση cloud υπηρεσιών, ενώ δίνει και τη δυνατότητα για ελέγχους συμμόρφωσης. Οι δυνατότητες διαχείρισης καλύπτουν περιβάλλοντα cloud και διαδικασίες virtualization για δίκτυα και λύσεις storage.

Για τους πελάτες της VMware που καλούνται να καλύψουν το πρότυπο Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS) σε εικονικά περιβάλλοντα, η HP προσφέρει τη λύση PCI Compliance Security Solution Stack , την πρώτη converged λύση για εικονικά και cloud περιβάλλοντα.

Η λύση επιταχύνει τη διαδικασία συμμόρφωσης, καλύπτοντας την πλειοψηφία των κριτηρίων που απαιτούνται από 200 ελέγχους ασφαλείας PCI DSS. Έτσι, αποφεύγονται προβλήματα που αφορούν τη συμμόρφωση με το πρότυπο PCI και την πρόσβαση στο cloud.