Τελείωσε για την Apple το τρίτο τρίμηνο του 2012 και όπως συνηθίζει έδωσε στην δημοσιότητα οικονομικά αποτελέσματα από όλες της κατηγορίες συσκευών της. Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε το iPad αφού πωλήθηκαν 17 εκατομμύρια συσκευές, αύξηση 84% από πέρσι και 44% από το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Ταυτόχρονα έπεσαν ελάχιστα οι πωλήσεις iPhone σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο, αλλά ανέβηκαν σε σχέση με πέρσι. Πωλήθηκαν συνολικά 26 εκατομμύρια συσκευές, αύξηση κατά 28% από το 2011 αλλά μείωση σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2012 όπου είχαν πωληθεί 30 εκατομμύρια συσκευές. Σίγουρα η πτώση αυτή έχει άμεση σχέση με την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 5, γεγονός που δεν απασχολεί την Apple.

Έκπληξη προκάλεσαν τα νούμερα των Mac, τα οποία παρά τη νέα παρτίδα MacBook είδαν ετήσια αύξηση της τάξης του 2%, συγκριτικά με την αύξηση 7% στο δεύτερο τρίμηνο. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από την γενική πτώση των αγορών υπολογιστών desktop, η οποία έπεσε κατά 13%, ενώ οι πωλήσεις των laptop αυξήθηκαν κατά 8%.

Τέλος, σειρά iPod συνέχισε την πτωτική τάση, πέφτοντας κατά 10% από πέρσι με πωλήσεις 6.8 εκατομμυρίων iPod. Η Apple πάντως δήλωσε ευχαριστημένη από τα νούμερα, καθώς παρά την πτώση το iPod Touch παραμένει η πιο δημοφηλής συσκευή στην κατηγορία της, με ποσοστό πωλήσεων άνω του 50% από όλες τις συσκευές iPod.

Στην δημοσίευσή της η Apple δεν αναφέρθηκε καν στις πωλήσεις της Apple TV, εντούτοις ο Tim Cook φρόντισε να τις . Η εταιρεία πούλησε 1.3 εκατομμύρια τηλεοράσεις Apple κατά την διάρκεια του τρίτου τριμήνου, σημειώνοντας την εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 170% από το 2011.