Ο Στιβ Τζομπς στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε το ανανεωμένο Apple TV, τη νέα γενιά iPod και τις πολυαναμενόμενες βελτιώσεις στο λογισμικό του iPhone και iPad, καθώς και το κοινωνικό δίκτυο για μουσική PING στο νέο iTunes 10.

Στο ανανεωμένο AppleTV θα διατίθενται τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ανάλυσης για μόλις 99 σεντς χωρίς διαφημίσεις. Για τους φανατικούς των ταινιών, οι τίτλοι θα διατίθενται προς 4,99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμες από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους σε DVD. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε ταινίες στο YouTube και το NetFlix.

Τα χειροκροτήματα του κοινού προκάλεσε η νέα γενιά iPod. Παρουσιάστηκαν τα νέα iPod Nano με οθόνη αφής (μέχρι σήμερα είχε κουμπία) σε εκδόσεις των 8 και 16 GB. Τα iPod Touch θα αποκτήσουν και κάμερα στο μπροστινό τους μέρος, όπως τα πρόσφατα iPhone τέταρτης γενιάς.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι σε 8, 32 και 64 GB. Σχετικά με τα iPhone, για τα οποία χιλιάδες αγοραστές διαμαρτυρήθηκαν λόγω του προβλήματος στη λήψη του σήματος, ο Στιβ Τζομπς ανακοίνωσε ότι θα λάβουν δωρεάν μέσα στο Σεπτέμβριο αναβάθμιση του λογισμικού με το οποίο θα μπορούν ανεβάζουν βίντεο υψηλής ανάλυσης μέσω Wi-Fi.

Το Νοέμβριο θα ανανεωθεί και το λογισμικό του iPad με νέα χαρακτηριστικά όπως εκτύπωση μέσω ασύρματης σύνδεσης.Τέλος, το PING είναι η πρόταση της Apple για τη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου με επίκεντρο τη μουσική.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη με το νέο iTunes και θα υπάρχει εφαρμογή για το iPhone, iPad και iPod.
Και για όσους πείθονται μόνο με τους αριθμούς, η Apple έχει πωλήσει πάνω από 120 εκατομμύρια συσκευές iPod, iPhone και iPad από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, ανέφερε ο Στιβ Τζομπς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει 25.000 εφαρμογές ενώ 200 πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο.

Το νέο iPod Touch

Το νέο Apple TV

Το νέο iTunes 10

Το νέο iPod nano