proho.gr

Αν και το Google+ Events που παρουσίασε η Google στο I/O 2012 είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην δημοφιλή πλατφόρμα social media, όπως φάνηκε δεν είναι απαλλαγμένο από μικροπροβλήματα.

Τα Events είναι μια λειτουργία πλήρως ενσωματωμένη στο Google+ αλλά και σε αρκετές ακόμη υπηρεσίες της Google και στόχο τους είναι η βελτίωση της εμπειρίας μιας εκδήλωσης όχι μόνο κατά τη διάρκεια της αλλά και κατά το χρονικό διάστημα που προηγείται ή έπεται αυτής.

Η λειτουργία στηρίζεται στην αποστολή προσκλήσεων στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και custom themes, βίντεο από το YouTube ενώ φυσικά υπάρχει πλήρης συγχρονισμός με το Google Calendar.

Κατά τη διάρκεια του event οι συμμετέχοντες μπορούν να αναρτούν φωτογραφίες μέσω του Party Mode. Μάλιστα ο διοργανωτής έχει τη δυνατότητα να προβάλει και real time slideshow χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες αυτές!

Παρόλα αυτά, όπως είπαμε η υπηρεσία εμφάνισε ήδη μικροπροβλήματα. Πάρα πολλοί χρήστες άρχισαν να στέλνουν διάφορες προσκλήσεις σε άτομα τα οποία απλώς ακολουθούσαν τους με αποτέλεσμα να έχουμε μιας νέας μορφής spam. Η Google βέβαια εντόπισε το πρόβλημα και υποσχέθηκε ότι θα το διορθώσει το συντομότερο δυνατό.