proho.gr

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Facebook δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν ένα προσωπικό όνομα χρήστη (vanity url) για το προφίλ τους. Για παράδειγμα facebook.com/georgios.tadopoulos19 ώστε κανείς να τους εντοπίζει πιο εύκολα αν το επιθυμεί.

Επίσης από το 2010 έχει δημιουργήσει υπηρεσία e-mail. Αν κάποιος το επιθυμεί δηλαδή μπορεί να δέχεται εκτός από μηνύματα μέσω Facebook και e-mail από άλλες υπηρεσίες όπως το Gmail. Αρκεί να έχει καταχωρήσει κάποια διεύθυνση τύπου [email protected] μέσω της υπηρεσίας.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν το Facebook, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει την ενοποίηση αυτών των δύο υπηρεσιών. Όσοι δηλαδή δεν έχουν ήδη καταχωρήσει κάποιο e-mail αλλά έχουν προσωπικό όνομα χρήστη, θα αποκτούν αυτόματα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία θα ταυτίζεται με το όνομα αυτό.

Για παράδειγμα αν ο χρήστης με διεύθυνση προφίλ (vanity url) facebook.com/georgios.tadopoulos19 δεν έχει κάποιο άλλο e-mail στο Facebook, σε λίγο διάστημα θα μπορεί να λαμβάνει e-mail στη διεύθυνση georgios.tadopoulos19@ facebook.com.