Το Eclipse DECT Wireless Home Phone μοιάζει σίγουρα αρκετά προχωρημένο, έχοντας έναν αέρα από τα τηλέφωνα Bang & Olufsen, που φημίζονται για τον ιδιαίτερο και απαράμιλλο σχεδιασμό τους. Ωστόσο στις μέρες πόσο συχνά χρησιμοποιούμε αλήθεια το σταθερό τηλέφωνο;

Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι όλο και συχνότερα σκέφτονται να διακόψουν την σύνδεσή τους με την σταθερή τηλεφωνία, πόσο πιθανό είναι να επιθυμούν μία σταθερή συσκευή, αν και με ιδιαίτερη αισθητική. Βέβαια θα μπορούσε να υποστηρίζει τεχνολογία VOIP, οπότε θα ερχόταν μία ισορροπία.

Το σχήμα της συσκευής, όπως περιγράφει και το όνομά της, είναι ελλειπτικό με κρυφό πληκτρολόγιο και οθόνη, και σίγουρα θα χαρακτηριζόταν ως αρκετά ενδιαφέρον, όμως η συσκευή καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από ότι μία συνηθισμένη παραδοσιακή συσκευή.

Βέβαια όσοι ενδιαφέρονται για την αισθητική και δίνουν σημασία ακόμα και στο παραμικρό τότε το Eclipse DECT, τους έρχεται κουτί, αν και θα πρέπει να περιμένουν κάμποσο, γιατί προς το παρόν αποτελεί ένα concept τηλέφωνο. Ο σχεδιασμός του τηλεφώνου, ανήκει στον Sebastien Sauvage.

Πηγή: proho.gr