Η Microsoft και η CQS, διοργάνωσαν ημερίδα, με τίτλο «Microsoft Cloud για 365 λόγους», στις εγκαταστάσεις της Microsoft Ελλάς, με στόχο την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών αναφορικά με τεχνολογικές λύσεις που αυξάνουν την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.

Σε μια εποχή που η αύξηση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων, η Microsoft Ελλάς παρουσίασε τα προγράμματα τα οποία προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης (Office 365, PowerBI, Azure), ενώ η CQS, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και gold partner της Microsoft παρουσίασε καλές πρακτικές και case studies για την εφαρμογή των προγραμμάτων.

micrssem3

Όπως δήλωσε o Θάνος Λούτσος, εμπορικός διευθυντής της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, «Στόχος μας στη Microsoft, είναι να παρέχουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις και εργαλεία, στις σύγχρονες επιχειρήσεις, προκείμενου να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας.

Μέσα από τη συνεργασία μας με τον συνεργάτη μας CQS, δώσαμε την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να μάθουν περισσότερα για τις λύσεις που προσφέρει το Microsoft cloud, και πώς μπορούν να τις αξιοποιήσουν, ώστε να γίνουν πιο παραγωγικές και αποτελεσματικές, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της CQS, κ. Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, υπογράμμισε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «οι τεχνολογικές λύσεις μας επιτρέπουν σήμερα να εργαζόμαστε απ’ όπου και αν βρισκόμαστε, αυξάνοντας κατακόρυφα την απόδοση της επιχείρησής μας.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να παρέχουμε άμεσα την γνώση και την εμπειρία, απευθείας στις επιχειρήσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αξιοποιούν στο έπακρο τις λύσεις που ταιριάζουν στην δική τους επιχείρηση».

Η ημερίδα «Microsoft Cloud για 365 λόγους» εντάσσεται στη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και δράσεων που οργανώνει η Microsoft Ελλάς και στο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων προς στελέχη επιχειρήσεων της CQS, με στόχο την παροχή λύσεων για την εξυπηρέτηση πελατών.