Η Logitech G, μια επωνυμία Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) σήμερα παρουσίασε το μηχανικό πληκτρολόγιο για Gaming Logitech® G Pro. Το μηχανικό πληκτρολόγιο για Gaming Pro σχεδιάστηκε σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές eSports και είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο TKL για gaming που έχει δημιουργηθεί ειδικά για επαγγελματικούς διαγωνισμούς. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς μηχανικούς διακόπτες Romer-G™ της Logitech που παρέχουν ταχύτερη ενεργοποίηση κατά 25 τοις εκατό σε σχέση με τα τυπικά μηχανικά πληκτρολόγια, όλα με σχεδίαση διακοπτών που παρέχει αθόρυβη απόδοση. Περιλαμβάνει ένα σύστημα αποσπώμενου καλωδίου που διευκολύνει τη μεταφορά και έχει προσαρμοζόμενο φωτισμό RGB και ενσωματωμένη μνήμη. Αποστολή Tweet: Γνωρίστε το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο για Gaming Pro #tenkeyless από τη @LogitechG. #PlayToWin #InsideG blog.logitech.com «Οι αθλητές eSports είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και εκλεκτικοί και αυτό μας αρέσει», λέει ο Ujesh Desai, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Logitech G. «Τους δίνουμε πρόσβαση στα πρωτότυπα σχέδιά μας έγκαιρα και συχνά και τους αφήνουμε να τα διαλύσουν κυριολεκτικά. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι το πληκτρολόγιο Pro Gaming με εξαιρετικά γρήγορους διακόπτες, ανθεκτική κατασκευή και σχεδίαση tenkeyless που διευκολύνει τη μεταφορά. Αν παίζετε για να κερδίσετε, αυτό είναι το πληκτρολόγιό σας». «Αυτό είναι ένα σπουδαίο πληκτρολόγιο, επειδή είναι μικρό, ανθεκτικό και TKL. Αυτό μου επιτρέπει να έχω περισσότερο χώρο στο τραπέζι μου», λέει ο Jake «Stewie2K» Yip της C9. «Οι διακόπτες Romer-G είναι κομψοί και αθόρυβοι και είναι πολύ άνετοι στην πληκτρολόγηση».

Διακόπτες πλήκτρων Romer-G

Οι αποκλειστικοί διακόπτες Romer-G της Logitech έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απόδοση, απόκριση και αντοχή επαγγελματικού επιπέδου, καθώς και ακρίβεια και ταχύτητα. Με σημείο άμεσης ενεργοποίησης 1,5 mm, οι διακόπτες Romer-G καταγράφουν το πάτημα πλήκτρων έως και 25 τοις εκατό γρηγορότερα σε σχέση με τους τυπικούς μηχανικούς διακόπτες και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απόδοση.

Ανθεκτική σχεδίαση μικρού μεγέθους

Το Μηχανικό πληκτρολόγιο για Gaming Pro περιλαμβάνει σχεδίαση TKL μικρού μεγέθους διευκολύνοντας το πακετάρισμα για τουρνουά και απελευθερώνοντας χώρο στο τραπέζι για κίνηση ποντικιού χαμηλής ευαισθησίας. Το πληκτρολόγιο έχει ενισχυθεί με πλαίσιο από χάλυβα που προσθέτει απόλυτη σταθερότητα για gaming.

Σύστημα αποσπώμενου καλωδίου

Ένα αποσπώμενο βύσμα micro-USB διασφαλίζει ότι το καλώδιο δεν θα κοπεί στο σημείο σύνδεσης, όταν μεταφέρεται μέσα σε τσάντα από εκδήλωση σε εκδήλωση. Η σχεδίαση τριών αξόνων παρέχει υποστήριξη και εύκολη και αξιόπιστη σύνδεση δεδομένων.

Προσαρμοζόμενος φωτισμός RGB

Με την προαιρετική χρήση του Λογισμικού Logitech Gaming (LGS), οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν και να εξατομικεύσουν κάθε μεμονωμένη λυχνία πλήκτρου από περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα και να αποθηκεύσουν ένα μοτίβο φωτισμού στην ενσωματωμένη μνήμη, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση σε αγώνες.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Μηχανικό πληκτρολόγιο για Gaming Logitech G Pro αναμένεται να είναι διαθέσιμο στους μεταπωλητές παγκοσμίως τον Μάρτιο του 2017 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 154 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας, το blog μας ή συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook.

Σχετικά με τη Logitech G

Η Logitech G, μια επωνυμία της Logitech International είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον εξοπλισμό gaming για κονσόλες και υπολογιστές. Η Logitech G ειδικεύεται στην παροχή των κορυφαίων στον κλάδο πληκτρολογίων, ποντικιών, ακουστικών, mousepads και προϊόντων εξομοίωσης, όπως τιμόνια και μοχλοί πτήσης, χάρη στην καινοτόμα σχεδίαση, την προηγμένη τεχνολογία και ένα έντονο πάθος για το gaming. Η Logitech International ιδρύθηκε το 1981, εδρεύει στη Λωζάνη της Ελβετίας και είναι μια ελβετική ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο Ελβετικό χρηματιστήριο (κωδικός μετοχής LOGN) και στο χρηματιστήριο Nasdaq Global Select Market (κωδικός μετοχής LOGI). Βρείτε τη Logitech G διαδικτυακά στο www.gaming.logitech.com, στο εταιρικό blog ή στο @LogitechG.