Μία νέα εφαρμογή έφτασε και δίνει στους χρήστες του Twitter (που μέχρι τώρα χρησιμοποιούνταν μόνο για ανακοινώσεις νέων και ειδήσεων μέσω αναρτήσεων) τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με άμεσα μηνύματα με τους φίλους τους.

Η BonFire, πρόκειται για μία third-party app η οποία προσθέτει έναν είδους IM στο Twitter και μπορείτε να την κατεβάσετε ως πρόσθετο για Firefox, Chrome και Safari.

H εφαρμογή σας ενημερώνει πότε οι φίλοι σας είναι online και σας επιτρέπει να συνομιλήσετε με άτομα που ακολουθείτε, όπως θα κάνατε και με τους φίλους στο Facebook Chat. To κοινωνικό δίκτυο όμως που έχει ένα περίεργο παρελθόν με εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από τρίτους, ίσως και να μην το επιτρέψει, ωστόσο η συγκεκριμένη εφαρμογή προσδίδει αρκετά θετικά στοιχεία στο δίκτυο.

Πρώτον, δεν αποτελεί κάποιον κλώνο του Twitter, που θα μπορούσε να αποτελέσει και την βασικότερη ένσταση του δικτύου και δεύτερον, λειτουργεί μόνο μέσω αυτού, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατό προσελκύσει περισσότερο κόσμο σε αυτό και να παρατείνει τον χρόνο παραμονής τους.

Προς το παρόν οι διακομιστές της εφαρμογής έχουν πάρει φωτιά μιας και όπως και να το κάνουμε είναι κάτι το καινούργιο στο δίκτυο και σίγουρα θα αποτελούσε μία κρυφή επιθυμία πολλών χρηστών του. Όσοι θα θέλατε να το δοκιμάσετε μπορεί να το βρείτε εδώ.

Πηγή: proho.gr