Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνουν οι δύο κορυφαίες συσκευές smartphone της Samsung, Galaxy S και Galaxy SII, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν ήδη διατεθεί συνολικά 30 εκατ. τεμάχια!

Συγκεκριμένα, 10 εκατ. συσκευές Galaxy SII έχουν πουληθεί με ρυθμό μάλιστα που ξεπερνά κάθε προηγούμενο στην ιστορία της εταιρείας. Η ναυαρχίδα των smartphone της Samsung συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στην αγορά, καθώς αποτελεί μία κομψή, λεπτεπίλεπτη συσκευή, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας, συνδυάζοντας την ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης με την ισχυρή απόδοση του διπύρηνου επεξεργαστή.

Το Galaxy S, προκάτοχος του SII, κυκλοφόρησε στην αγορά το 2010 και σημείωσε πωλήσεις ύψους 20 εκατομμύριων τεμαχίων, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο αριθμό πωληθέντων συσκευών κινητής τηλεφωνίας της Samsung. Ένα ακόμη ρεκόρ δηλαδή στα χρονικά της εταιρείας, αλλά και της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

Η σειρά Galaxy, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της πρώτης συσκευής, S, έως σήμερα, συνεχίζει να κατακτά έδαφος στην αγορά και να κερδίζει δημοτικότητα, προωθώντας την επωνυμία «Galaxy», ως μία από τα πιο αναγνωρισμένες σειρές κινητών στον κόσμο.