H σχέση του Facebook και του Bing αρχίζει να γίνεται πιο στενή, καθώς το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Bing Translate στην υπηρεσία.

Οποιαδήποτε δημόσια σελίδα που δεν είναι στη μητρική σας γλώσσα μπορεί να μεταφραστεί αρκεί να πατήσετε το «Μετάφραση» που θα αρχίζει να εμφανίζεται σταδιακά σε όλες τις χώρες. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη μετάφραση.

Αυτό προέρχεται από το Facebook Page

«Σήμερα εγκαινιάσαμε ένα νέο μεταφραστικό εργαλείο που επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταφράσουν δημοσιεύσεις μέσω του ενσωματωμένου στις σελίδες του Facebook, Bing Translate. Με την υπηρεσία αυτή, κάνουμε ακόμη πιο εύκολο για τους ανθρώπους να απολαμβάνουν το περιεχόμενο στο Facebook, ανεξάρτητα από τις γλώσσες που γνωρίζουν».

Όταν κάποιος κάνει κλικ στο κουμπί μεταφράσης σε μια δημόσια θέση σελίδας, ένα παράθυρο από το μεταφραστή θα εμφανιστεί. Οι άνθρωποι έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να υποβάλουν τις δικές τους μεταφράσεις και όταν αυτή λάβει αρκετές θετικές ψήφους από ότι αυτή του Bing, τότε θα επιλέγεται αυτή και θα εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος θα βλέπει τα σχόλια.

Όπως με τις περισσότερες βελτιώσεις στο Facebook, ξεκίνησαν διάφορα σχόλια και όλα αναφέρονταν στο ότι είναι καλύτερη η παλιότερη μορφή του, αλλά όπως κάθε φορά το πιο πιθανό είναι εμείς να συνηθίσουμε την αλλαγή παρά αυτή να αλλάξει.

Πηγή: proho.gr