Ένα νέο iPhone 7 Plus θα μπορούσε να είναι το πρώτο στη λίστα επιθυμιών κάποιου, αλλά ένας χρήστης του YouTube αποφάσισε να το πετάξει από από την κορυφή του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, μόνο και μόνο για να δει τι θα συμβεί (γνωρίζοντας ότι το πιθανότερο σενάριο θα ήταν να μην επιβιώσει).

Ο Taras Maksimuk είναι ένας χρήστης του YouTube γνωστός και ως TechRax ο οποίος έγινε διάσημος για τα βιντεάκια του στα οποία δείχνει διάφορους τρόπους… διάλυσης iPhone, συμπεριλαμβανομένου του να τυλίξει τη συσκευή μέσα σε ένα κουβάρι πυροτεχνήματα.

Αυτή τη φορά, ο Ουκρανός ανέβηκε στην κορυφή του ουρανοξύστη Burj Khalifa στο Ντουμπάι για να δοκιμάσει την αντοχή της συσκευής. Ο ίδιος λέει ότι η τοποθεσία είναι πανέμορφη όπως και το τεχνολογικό προϊόν που κρατάει στα χέρια του και είναι έτοιμος να το ρίξει από τον 148ο όροφο για να δει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

petamenalefta2

Πριν το ρίξει, δείχνει την εντυπωσιακή θέα από ψηλά και με μια κίνηση το πετάει στο κενό. Παρά το γεγονός ότι η συνηθισμένη τακτική του νεαρού είναι να βρίσκει τη συσκευή και να δείχνει τη ζημιά που υπέστη, το iPhone δεν μπορεί να εντοπιστεί ούτε από αυτόν αλλά και ούτε με τη βοήθεια της ανάλογης εφαρμογής.

Το πιθανότερο σενάριο είναι λοιπόν η πτώση να κατέστρεψε εντελώς τη συσκευή. Δεν προβλέπεται πάντως να είναι το τελευταίο «πείραμά» του, καθώς πρόσφατα διέλυσε μια άλλη συσκευή με τρυπάνι.