Οι φήμες της Apple «χτυπούν» ακόμη για μία φορά και αυτή τη φορά αφορούν το έξυπνο ρολόι ή αλλιώς Apple Watch.

Ωστόσο, αντί για τις στοιχειώδεις αναβαθμίσεις λογισμικού ή νέα σχέδια για τα ρολόγια, η τελευταία φήμη υποστηρίζει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει δύο νέες εκδόσεις των Apple Watch κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με το Apple Insider η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει έναν βελτιωμένο επεξεργαστή ενώ μια άλλη εκδοχή υποστηρίζει ότι το Apple Watch 2 θα περιλαμβάνει ένα ραδιόφωνο GPS και άλλες εφαρμογές. Οι ιδοκτήτες, επίσης των τωρινών ρολογιών της Apple δε θα νιώθουν «μειονεκτικά», όπως αναφέρει ο αναλυτής που κάνει τις αποκαλύψεις καθώς ο εξωτερικός σχεδιασμός του νέου ρολογιού θα παραμείνει ίδιος, πράγμα που σημαίνει ότι οι σημερινοί ιδιοκτήτες δεν θα είναι πίσω στη μόδα μόνο και μόνο από τις νέες αναβαθμίσεις.

Σε αυτό το πνεύμα, οι προβλέψεις αναφέρουν ότι το νέο έξυπνο ρολόι που θα προωθηθεί επιθετικά από την Apple, ως αξεσουάρ μόδας, θα διατηρήσει το γενικό σχεδιασμό του, κατά το 2017.

Ο αναλυτής επιπλέον, που κάνει τις προβλέψεις, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι αξιόπιστος και ο,τι φήμη έχει διαρρεύσει τον προηγούμενο καιρό, επιβεβαιώθηκε. Η κυκλοφορία του νέου hardware της του ρολογιού της Apple θα συμβαδίζει με την προγραμματισμένη κυκλοφορία του νέου λογισμικού της, watchOS 3.0, αυτό το φθινόπωρο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.