Οι φίλοι της Apple μετρούν αντίστροφα για τη νέα έκδοση του iPhone, την έβδομη σε σειρά.

Κάθε νέα διαρροή κάνει τους χρήστες να αναρωτιούνται τι θα ισχύει τελικά με το iPhone 7. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ένα βίντεο που παρουσιάζεται από τη γαλλική ιστοσελίδα τεχνολογίας Nowhereelse.fr και που συγκρίνει το νέο iPhone 7 με την περσινή ναυαρχίδα iPhone 6s.

Leaked2

Οι φήμες για το νέο iPhone αναφέρουν ότι θα έχει μεγαλύτερο φακό στην κάμερα και θύρα USB Type C όπου θα συνδέονται και τα ακουστικά.

Leaked4

Το μοντέλο που παρουσιάζεται στο βίντεο φαίνεται να ταιριάζει με αυτά που λένε οι φήμες.

Leaked3

Η Apple έχει επίσης επανατοποθετήσει την κεραία στις γωνίες της συσκευής κι όχι σε όλη την πλάτη όπως στα προηγούμενα μοντέλα. Ωστόσο από την άποψη του μεγέθους και του σχεδιασμού, το υποτιθέμενο iPhone 7 φαίνεται να είναι πολύ παρόμοιο με τα υπάρχοντα iPhone 6s.

Πολλοί οπαδοί της τεχνολογίας αισθάνθηκαν ότι η αλλαγή στον σχεδιασμό από το iPhone 5S στο iPhone 6 (και στη συνέχεια με το 6s) ήταν ένα εξαιρετικά θετικό βήμα, επαινώντας το λεπτότερο σώμα του και τη μεγαλύτερη οθόνη.

Ωστόσο, όσοι ασχολούνται με τα προϊόντα τεχνολογίας και συγκεκριμένα με της Apple αναφέρουν ότι δε θα πρέπει να υπάρχουν βιαστικές διαρροές και εικασίες σχετικά με το νέο μοντέλο ακόμη και αν βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν το λανσάρισμα του από την εταιρεία-κολοσσό.