Οι αμερικανοί υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ που αναζητούν ένα έτερον ήμισυ, μπορούν πλέον να απευθύνονται σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, ειδικά σχεδιασμένη για να φέρνει κοντά ανθρώπους με παρόμοιες πολιτικές απόψεις.

Πίσω από το site TrumpSingles.com, βρίσκεται ο Ρεπουμπλικανός David Goss. Ο 25χρονος περνούσε χαλαρές στιγμές με τους φίλους του το Φεβρουάριο, όταν μια λαμπρή ιδέα πέρασε από το μυαλό του: η δημιουργία ενός σάιτ γνωριμιών για τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Μια από τις φίλες του Goss και φανατική οπαδός του υποψήφιου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, του ανέφερε ότι όταν αποκάλυψε σε κάποιο ραντεβού της τις πολιτικές της προτιμήσεις σε έναν υποστηρικτή της Χίλαρι Κλίντον, εκείνος σηκώθηκε από τη θέση του και την εγκατέλειψε.

«Πιστεύω ότι υπάρχει στίγμα σε εκείνους που δηλώνουν την υποστήριξή τους στον Τραμπ, λόγω κάποιων απόψεών του», λέει ο 35χρονος που εργάζεται ως τηλεοπτικός παραγωγός στη Santa Clarita, στην Καλιφόρνια. «Αυτό δημιουργεί προβλήματα στους υποστηρικτές του και τους δυσκολεύει αρκετά στον τομέα των ραντεβού και των σχέσεων», συμπληρώνει.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 500 οπαδοί του μεγιστάνα έχουν εγγραφεί στο σάιτ από τότε που βγήκε στον «αέρα» τον Μάιο, με τον εμπνευστή του να λέει ότι οι περισσότεροι χρήστες προέρχονται από Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον.