Ακόμη και αν ένας χρήστης συσκευής iPhone χρησιμοποιεί το κινητό του κάθε μέρα και όλη μέρα, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που μπορεί να μην τα γνωρίζει

Μερικά από αυτά είναι σε κοινή θέα ενώ άλλα… χάνονται μέσα στο μενού. Δείτε μερικά από αυτά που πιθανόν, αν δεν έχετε επεξεργαστεί πολύ τη συσκευή σας, δεν τα γνωρίζετε.

1. Μπορείτε να απαντήσετε σε μήνυμα χωρίς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας

jsdfgso1

Μόλις δείτε την ειδοποίηση ενός μηνύματος, χωρίς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, τραβήξτε την προς τα κάτω και θα μπορείτε να απαντήσετε άμεσα σε ο,τι σας έχουν στείλει.

2. Απαντήστε σε ένα μήνυμα ενώ είστε σε μια εφαρμογή

jsdfgso2

Εάν σας έρθει κάποιο μήνυμα και θέλετε να απαντήσετε χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή που είστε τότε μπορείτε να τραβήξετε την οθόνη από επάνω προς τα κάτω, να πάτε στην ειδοποίηση του μηνύματος, να σύρετε προς τα αριστερά και να απαντήσετε.

3. Δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία

jsdfgso3

Πρόκειται για έναν πολύ απλό τρόπο για να μάθετε ποια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε «τρώει» περισσότερη μπαταρία από τη συσκευή σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας Ρυμίσεις> Μπαταρία.

4. Στείλτε ηχητικά μηνύματα και μηνύματα βίντεο που αυτοκαταστρέφονται

jsdfgso4

Αν θέλετε το ηχητικό μήνυμα σας μήνυμα να σβηστεί μόνο του μέσα σε δύο λεπτά υπάρχει λύση. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στα μηνύματα και στην ενότητα για τα μηνύματα ήχου και βίντεο επιλέξτε αυτά να λήγουν μέσα σε δύο λεπτά.

5. Βάλτε σε σίγαση τα μηνύματα κειμένου

jsdfgso5

Μπορείτε να βάλετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένων για μεμονωμένες επαφές και συνομιλίες. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε το «Μην ενοχλείτε» και να ακούτε τις ειδοποιήσεις μόνο από τους αριθμούς και τις επαφές που θέλετε.