Πνίγεστε στη δουλειά ή βαριέστε να τρέχετε στα μαγαζιά για να αγοράσετε δώρο για την αγαπημένη σας; Τότε το Gift Side Story έχει για εσάς τη λύση καθώς αγοράζει για εσάς το δώρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα της κοπέλας σας και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας σας προτείνουν τα δώρα που υποθέτουν ότι θα άρεσαν στην κοπέλα σας.

Οι υπεύθυνοι του Gift Side Story ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν οι γυναίκες κι ότι μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο δώρο για όλες τις περιστάσεις. Αρκεί μέσω της βοήθειας των δικών τους ανθρώπων να τις γνωρίσουν καλύτερα. Πώς θα γίνει αυτό;

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία της κοπέλας στην οποία επιθυμούν να κάνουν το δώρο, την ημερομηνία γεννήσεως της να περιγράψουν το στυλ της μαρκάροντας την κατάλληλη φωτογραφία και να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως ποιο είναι το αγαπημένο της αντικείμενο.

Στη συνέχεια, οι αγοραστές καλούνται να συμπληρώσουν έναν πίνακα με τις σημαντικές ημερομηνίες, όπως γιορτές και επετείους καθώς και το ποσό των χρημάτων που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν.

Μέσα σε λίγες ώρες οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ένα e-mail με τρία προτεινόμενα δώρα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο, να το πληρώσουν με πιστωτική κάρτα και στη συνέχεια να το παραλάβουν όπου επιθυμούν.

Οι εμπνευστές της ιδέας από το Μπρούκλιν δηλώνουν αισιόδοξοι για την επιτυχία του Gift Side Story αφού θα βγάλει από τον κόπο πολλούς άντρες, υπάρχει και κάτι αρνητικό στην όλη υπόθεση. Ότι προς το παρόν, το φτηνότερο δώρο που μπορεί να βρει κανείς κοστίζει 125 δολάρια.