Με τα Samsung S7 και S7 Edge να έχουν ξεχωρίσει φέτος, όλα τα μάτια θα πέσουν σε λίγο καιρό πάνω από το νέο κινητό της κορεατικής εταιρείας, το Samsung Galaxy Note 6.

Αν και δεν αναμένεται να φτάσει μέχρι το καλοκαίρι, έχουν ήδη ξεκινήσει οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με το SamMobile, το οποίο έχει ένα αξιόπιστο ιστορικό όσον αφορά τις φήμες για τα Samsung, η εταιρεία δοκιμάζει δύο παραλλαγές του Galaxy Note 6, ένα με κυρτή κι ένα με επίπεδη οθόνη, και οι δύο βέβαια με πολύ υψηλή ανάλυση.

Ο κορεατικός κολοσσός ηλεκτρονικών ειδών εκτός από την οθόνη, την οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμη, ετοιμάζει επίσης μια συσκευή με πολύ μεγάλη μπαταρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τεράστια μπαταρία 4000mAh, θα δίνει ακόμη μεγάλη διάρκεια μεταξύ των φορτίσεων.

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι δε θα είναι έκπληξη να δούμε ένα αδιάβροχο κινητό ή μια συσκευή που θα έχει δυνατότητα για πολύ γρήγορη φόρτιση όπως και τα Samsung S7 και Samsung S7 Edge.

Όσον αφορά το τι είδους κάμερα θα έχει το Samsung Galaxy Note 6, αναμένεται να είναι 12 megapixels η οπίσθια κάμερα και 5 megapixels η μπροστινή, με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και εξαιρετικά γρήγορο διπλό σύστημα αυτόματης εστίασης.

Η συγκεκριμένη συσκευή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να είναι η πρώτη που θα τρέξει το Android N, την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Αν ισχύσουν όλες ή έστω οι περισσότερες φήμες, τότε αναμένεται να είναι ένα μοντέλο που θα γοητεύσει τους φανατικούς οπαδούς της Samsung.