Αν είστε από αυτούς που θέλετε να κάνετε ένα τατουάζ, αλλά φοβάστε το πώς θα δείχνεται, αυτή η εφαρμογή υπόσχεται να σας δείξει πώς θα είναι, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, ένα μελλοντικό τατουάζ πάνω στο σώμα σας.

Η εφαρμογή λέγεται InkHunter, είναι δωρεάν, και επιτρέπει σε όσους δεν είναι πολύ τολμηροί, να δουν πώς θα φαινόταν το μέρος του σώματός τους στο οποίο σκέφτονται να κάνουν τατουάζ, με ένα σχέδιο επάνω του. Στο InkHunter μπορεί κανείς να διαλέξει από τη βιβλιοθήκη της εφαρμογής ένα σχέδιο που του αρέσει και που ενδεχομένως θα έκανε τατουάζ και να το «βάλει» στο δέρμα του μέσω της τεχνολογίας. Στη συνέχεια μπορεί να μετακινήσει και να αλλάξει το μέγεθος του εικονικού τατουάζ όπως θέλει και να τραβήξει μια φωτογραφία για να δει πώς φαίνεται επάνω του.

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή υπάρχει στο Apple Store -και σχεδιάζεται και για Android- τη Δευτέρα λανσαρίστηκε η νέα έκδοση που την έκανε πιο εύχρηστη.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εφαρμογής η οποία μίλησε στη βρετανική Daily Mail, το InkHunter έχει ήδη 200.000 downloads, εκ των οποίων τα 150.000 έγιναν μόλις τον τελευταίο μήνα. Οι δημιουργοί του InkHunter είχαν φτιάξει πριν από 2 χρόνια μια άλλη εφαρμογή και τελικά κατέληξαν να φτιάξουν αυτά τα εικονικά τατουάζ, μετακόμισαν στο Κίεβο, προσέλαβαν τεχνικούς και άρχισαν να δουλεύουν εντατικά πάνω σε αυτήν.

Ο κάθε χρήστης που «κατεβάζει» την εφαρμογή, λαμβάνει οδηγίες για το πώς να την χρησιμοποιήσει, ενώ μπορεί να περιηγηθεί σε διάφορα σχέδια τα οποία είναι κατηγοριοποιημένα για να μπορεί ο καθένας να βρει αυτό που θέλει. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να εισάγει κάποιος το δικό του σχέδιο από το άλμπουμ με τις φωτογραφίες και η εφαρμογή να το μετατρέψει σε τατουάζ ώστε να φανεί περίπου πώς θα δείχνει στο δέρμα. Επίσης υπάρχουν διάφορα φίλτρα με τα οποία μπορεί να επεξεργαστεί κανείς την εικόνα για να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα.tattooapp2

tattooapp7 tattooapp6 tattooapp5 tattooapp4 tattooapp3 tattooapp1 tattooapp8