Σε λιγότερο από 10 μέρες η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα Galaxy S7 και S7 edge στην Βαρκελώνη,  πριν το Mobile World Congress και σύμφωνα με το engadget οι Κορεάτες δεν κατάφεραν να προλάβουν τη διαρροή φωτογραφιών των πολυαναμενόμενων συσκευών.

Συγκεκριμένα, δυο νέες φωτογραφίες, που δεν είναι και τόσο αποκαλυπτικές γι αυτά που θα δούμε στις 21 Φεβρουαρίου, έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο.

Η πρώτη προέρχεται από το ReviewDao.vn και αφορά το Galaxy S7. Η κάμερα στο πίσω μέρος φαίνεται να καλύπτεται από γυαλί που φημολογείται ότι είναι το Gorilla Glass 5, ενώ δεν φαίνεται να εξέχει πολύ. Από το μέγεθος φαίνεται πως η Apple είτε θα χρησιμοποιεί λεπτότερο φακό σε σχέση με τον παλαιότερο διατηρώντας την ανάλυση των 16 MP ή μπορεί να έχουμε και κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης στα 12 MP.

Η  δεύτερη φωτογραφία προέρχεται από τον χρήστη του Weibo, JKwan και απεικονίζεται το Galaxy S7 edge με προστασία οθόνης από το χαρακτηριστικό κυρτό γυαλί. Σύμφωνα με το engadget, ο χρήστης κατάφερε να τρέξει μια εφαρμογή benchmarking και να αναγνωρίσει το κινητό ως SM-G9350, έναν αριθμό μοντέλου δηλαδή που έχει συνδεθεί με το Galaxy S7 edge.

Όσον αφορά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το νέο Samsung Galaxy S7, περιμένουμε μεγαλύτερη οθόνη από την 5,1 ιντσών του Galaxy S6, χαμηλότερο κόστος από το Galaxy S6, δύο εκδόσεις: μία τυπική και μία με κυρτή οθόνη, οθόνη με τεχνολογία ανάλογη του 3D Touch της Apple, επιστροφή της θύρας micro-SD καθώς και ξεκλείδωμα της συσκευής μετά από σάρωση του ματιού.

aksoam1 aksoam2