Τέσσερα ανώτερα στελέχη του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν από την εταιρεία, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση του διευθύνων συμβούλου Τζακ Ντόρσι.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσι έγραψε σε ανάρτησή του την Κυριακή το βράδυ ότι από την ομάδα του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν η Κέιτι Τζέικομπς Στάντον υπεύθυνη μέσων ενημέρωσης, ο Κέβιν Γουέιλ υπεύθυνος προϊόντων, ο επικεφαλής του τμήματος μηχανικής ‘Αλεξ Ρόετερ και ο υπεύθυνος ανθρωπίνων πόρων Μπραίαν Σίπερ.

Αναφερόμενος σε αυτό που χαρακτήρισε ως ανακρίβειες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ντόρσι εξήρε τα 4 στελέχη για τη δουλειά αλλά και τη συμβολή τους στην εταιρεία, δηλώνοντας πως αποτελεί λυπηρό γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει την αποχώρησή τους.

Επίσης, την Κυριακή το βράδυ ο Τζέσιον Τοφ, επικεφαλής της υπηρεσίας video streaming του Twitter ανακοίνωσε και αυτός την παραίτησή του από την εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα εικονικής πραγματικότητας της Google. Ο Ντάρσι δεν τον είχε αναφέρει καν στην ανακοίνωσή του.