Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών στο κινητό τους για να μην εμφανίζονται συνέχεια στην οθόνη του κινητού τους.

Φανταστείτε τι συμβαίνει με αυτούς που έχουν χιλιάδες ή και εκατομμύρια followers στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως συμβαίνει με τον ολλανδό ποδοσφαιριστή Ντεμί Ντε Ζέου.

Στην τελευταία καταμέτρηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, είχε πάνω από 8 εκατομμύρια followers πράγμα που κάνει το κινητό του να συμπεριφέρεται… σαν τρελό!

Ένα τέτοιο βίντεο με τις ειδοποιήσεις που φτάνουν συνεχώς στο κινητό του δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Mirror. Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο Facebook και δείχνει τι συμβαίνει στο κινητό του λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού κάνει μια δημοσίευση στο Instagram. Η συσκευή κυριολεκτικά παίρνει φωτιά, με τον ίδιο να μην προλαβαίνει να διαβάσει ποιος κάνει like και σχόλιο. Είναι μια πλήρης και ρεαλιστική αποτύπωση του τι συμβαίνει στο κινητό κάποιου που έχει τόσους followers ειδικά όταν ανεβάσει κάτι στα κοινωνικά δίκτυα.

Για πάνω από μισό λεπτό οι ειδοποιήσεις έρχονται σαν τρελές την ώρα που ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει μια κούπα τσάι. Το πραγματικά απίστευτο βίντεο που νομίζει κανείς ότι είναι σε γρήγορη κίνηση (και όμως δεν είναι) έχει πάνω από 6,5 εκατομμύρια προβολές στο Facebook, συγκεντρώνοντας πάνω από 86.000 likes και πάνω από 24.877 σχόλια για το περιεχόμενό του.

Επίσης δίνει μια ιδέα για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν στα κοινωνικά δίκτυα οι διασημότητες σε καθημερινή βάση και γιατί κάποιες φορές είναι τόσο δύσκολο -ακόμη κι αν θέλουν- να απαντήσουν σε όλα τα σχόλια που γίνονται και τα μηνύματα που λαμβάνουν. Επιπλέον εξηγεί και γιατί πολλοί πληρώνονται για κάποιες δημοσιεύσεις που κάνουν από μεγάλες εταιρείες.

Αν μέχρι τώρα νόμιζες ότι έχεις πολλές ειδοποιήσεις από τα κοινωνικά δίκτυα και ότι οι δημοσιεύσεις σου στο Instagram είναι πολύ δημοφιλείς τότε πραγματικά αξίζει να δεις το παρακάτω βίντεο και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη…