Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών, Άι-Βασίλης, έρχεται και χαρίζει δώρα και στους μεγάλους. Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος διαγωνισμός που διοργανώνει το greekguide.com χαρίζει σε έναν υπερ-τυχερό ένα iPhone 6s 128GB! Τι πιο ταιριαστό δώρο του Άι-Βασίλη από… ένα  iPhone; Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιανουαρίου!

Πώς θα πάρεις μέρος

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Κατεβάζεις εδώ μία, δύο ή και τις 26 εφαρμογές GreekGuide.com στο κινητό σου. Μόλις τις κατεβάσεις, τις ανοίγεις και κάνεις click στο μήνυμα για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής. Μόλις τη συμπληρώσεις, η συμμετοχή σου είναι έγκυρη!

Το GreekGuide.com

Το GreekGuide.com είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας. Διατίθεται δωρεάν για τους χρήστες iOS και Android συσκευών και περιλαμβάνει 26 διαφορετικές εφαρμογές, μια για κάθε σημαντικό προορισμό της χώρας μας. Ο χρήστης έχει την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει τις καλύτερες επιλογές για διασκέδαση, εστιατόρια, καφέ, μπαρ και shopping, να πάρει ιδέες για βόλτες σε αξιοθέατα και φυσικά να δει προτάσεις για κοντινές εξορμήσεις.

Στοιχεία διαγωνισμού

Έναρξη: 21 Δεκεμβρίου 2015 Λήξη: 21 Ιανουαρίου 2016 Κλήρωση: 22 Ιανουαρίου 2016  Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.