Ο 4-σε-1 L655 δημιουργεί ένα νέο τρόπο εκτύπωσης που συμπεριλαμβάνει μελάνια, αρκετά για 11.000 σελίδες. Ιδανικός για χρήστες γραφείου που αναζητούν μια οικονομική λύση, διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο μελανιών για γρήγορη, αξιόπιστη και διπλής όψης εκτύπωση A4 που εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως το εντυπωσιακό ποσοστό του 90% στο κόστος εκτύπωσης*.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δήλωσε: «Η αναπλήρωση μελανιού με ξεχωριστά φιαλίδια μελανιών είναι γρήγορη και απλή, χάρη στην τεχνολογία γρήγορης αναπλήρωσης μελανιών, τις σαφείς επιγραφές των φιαλιδίων και τα ακροφύσια που δεν στάζουν. Ο L655 παρουσιάζει για πρώτη φορά την εκτύπωση διπλής όψης στην σειρά Ink Tank System, δίνοντας τη δυνατότητα στα γραφεία να μειώνουν στο ήμισυ τη χρήση του χαρτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και πόρους. Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί υγρά μελάνια για έγχρωμες εκτυπώσεις και μελάνια pigment για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, τα οποία παρέχουν γρήγορο στέγνωμα χωρίς μουτζούρες για επαγγελματική χρήση».

Ο L655 εκτυπώνει γρήγορα, δημιουργώντας σελίδες Α4 με ταχύτητα εκτύπωσης ISO έως 13,7ppm (καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει το μέσο όρο απόδοσης ESAT του Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης μονής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/testing).

Η σάρωση των 1.200 dpi εξασφαλίζει σαρώσεις εξαιρετικής ποιότητας, ενώ η λειτουργία πολλαπλής αντιγραφής σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έως και 99 αντίγραφα μιας σελίδας για την εξοικονόμηση χρόνου. Η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi με το Epson Connect (απαιτείται ασύρματη σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/connect) διευκολύνει την εκτύπωση μέσω smartphone και tablet. Ο εκτυπωτής L655 διαθέτει επίσης τη λειτουργία Wi-Fi Direct® με την οποία είναι δυνατή η απευθείας σύνδεση με άλλες συσκευές με δυνατότητα Wi-Fi χωρίς να απαιτείται κάποιο σημείο ασύρματης πρόσβασης, όπως δρομολογητής.

Ο L655 είναι διαθέσιμος τώρα, στην τιμή των 419 ευρώ.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εκτύπωση, αντιγραφή, αποστολή φαξ και σάρωση
  • Εκτύπωση διπλής όψης
  • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 30 σελίδων
  • Εκτυπώστε έως 11.000 σελίδες από το αρχικό σετ φιαλιδίων3 με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα
  • Ενσωματωμένο δοχείο μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας
  • Περιλαμβάνονται 6 χρωματιστά φιαλίδια των 70 ml και 2 φιαλίδια μαύρου χρώματος των 140ml με αυθεντικά μελάνια της Epson
  • Τεχνολογία Micro Piezo
  • Επέκταση εγγύησης της Epson για 3 χρόνια έως 31/03/2016
  • Αυθεντικά μελάνια Epson (υγρά μελάνια για έγχρωμη εκτύπωση και μελάνια pigment για ασπρόμαυρη εκτύπωση)
  • Ταχύτητες εκτύπωσης 13,7ppmiii
  • Δυνατότητα διασύνδεσης μέσω Wi-Fi και Ethernet
  • Epson Connectiv και Wi-Fi Direct®

Σημειώνεται πως οι αποδόσεις/εκτιμήσεις κόστους ανά σελίδα που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC24712. Οι αποδόσεις/εκτιμήσεις κόστους ανά σελίδα που παρατίθενται, ΔΕΝ υπολογίζονται με βάση το πρότυπο ISO/IEC24711. Οι αποδόσεις/εκτιμήσεις κόστους ανά σελίδα που παρατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείται, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως η θερμοκρασία.

* Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους μονόχρωμους εκτυπωτές laser και MFP A4 του ανταγωνισμού, τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές laser και MFP του ανταγωνισμού και τους 10 κορυφαίους εκτυπωτές inkjet και MFP του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 3ο τρίμηνο του 2014). Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε με τη χρήση της μέσης τιμής πώλησης από το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 1ο εξάμηνο του 2014) και τη δημοσιευμένη απόδοση των κατασκευαστών μέχρι το Δεκέμβριο του 2014. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους μονόχρωμους εκτυπωτές laser και MFP A4 του ανταγωνισμού, τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές laser και MFP του ανταγωνισμού και τους 10 κορυφαίους εκτυπωτές inkjet και MFP του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 3ο τρίμηνο του 2014). Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε με τη χρήση της μέσης τιμής πώλησης από το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 1ο εξάμηνο του 2014) και τη δημοσιευμένη απόδοση των κατασκευαστών μέχρι το Δεκέμβριο του 2014. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/itssavings.

epson3 epson1 epson4