Η ιαπωνική εταιρεία, TechFirm, κυκλοφόρησε έναν πολύ ιδιαίτερο και δωρεάν client Twitter για το iPad, που  κάποιος μπορεί να προμηθευτεί από το App Store, με την ονομασία «Breath Bird». Αυτός επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δάκτυλά τους και αντιμετωπίζουν προβλήματα ομιλίας να αναρτούν στο Twitter με το να φυσούν στο μικρόφωνο του iPad.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, όταν εκκινείτε την εφαρμογή, η ροή εμφανίζεται στο αριστερό τμήμα της οθόνης και ανανεώνεται αυτόματα για λόγους ευκολίας.

Στο δεξί τμήμα της εμφανίζεται ένα πληκτρολόγιο με όλους τους χαρακτήρες από το a-z σε πέντε γραμμές. Η εφαρμογή αρχίζει να τονίζει κάθε γραμμή, τη μία μετά την άλλη, από την κορυφή μέχρι το πάτο. Εάν η γραμμή η οποία είναι τονισμένη, διαθέτει το επιθυμητό γράμμα, τότε φυσάτε στο μικρόφωνο και η εφαρμογή τονίζει όλα τα γράμματα της συγκεκριμένης γραμμής, πάλι το ένα μετά το άλλο με τη σειρά, από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Τέλος όταν αναβοσβήσει ο επιθυμητός χαρακτήρας τότε ξαναφυσάτε και τότε ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί στο χαρακτηριστικό συννεφάκι του Tweeter και έτσι σχηματίζετε προτάσεις, τις οποίες αναρτάτε στο λογαριασμό σας. Με παρόμοιο τρόπο πραγματοποιείται και η μέθοδος ανάρτησης.