Η Samsung Electronics διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA) στις κατηγορίες European High End TV 2015-2016, καθώς και European Advanced Smartphone 2015-2016.Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν φέτος για το σχεδιασμό τους και την καινοτόμο τεχνολογία τους είναι η Samsung SUHDTV JS9500 65” και το smartphone Samsung GalaxyS6 edge.

EUROPEAN HIGH END TV 2015-2016 – Samsung UE65JS9500

samsn3 samsn2 – Η εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, ο κομψός, κυρτός σχεδιασμός, αλλά και η έξυπνη και εύκολη πλοήγηση αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων SUHD τηλεοράσεων της Samsung. – Οι νέες SUHD τηλεοράσεις προσφέρουν απίστευτα ζωντανά χρώματα, ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, εξαιρετική ευκρίνεια UHD, καθώς και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD. – Η εμπειρία θέασης ενισχύεται από τον κυρτό τους σχεδιασμό, οδηγώντας τον θεατή στο κέντρο της δράσης, προσφέροντας εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια.

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2015-2016 – Samsung Galaxy S6 edge

samsn4 – Το Samsung Galaxy S6 edge, με εντυπωσιακό design συνδυάζει μοναδικά ανθεκτικό γυαλί και μέταλλο, προσφέροντας χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. – Είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις του που προσφέρουν εκπληκτικές λήψεις. – Το GalaxyS6 edge προσφέρει απίστευτα γρήγορη φόρτιση,καθώς και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Τα Βραβεία EISA απονέμονται σε όσα προϊόντα συνδυάζουν καινοτόμο τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και ελκυστικές λειτουργίες. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από συντάκτες 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 22 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία EISA 2015/2016 επισκεφθείτε εδώ.