«Σύγχρονες Εξελίξεις στη Νανοηλεκτρονική» είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνεται αύριο από τις 11 έως τις 4 στο Αμφιθέατρο ΙΙΙ, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από την επιστημονική Εταιρία «Micro&Nano», με έδρα το Ινστιτούτο Μικροηλεκτρονικής του Κέντρου Ερευνών «Δημόκριτος» σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ.

Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό η τρέχουσα ερευνητική και αναπτυξιακή δραστηριότητα στην Ελλάδα. Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες και ερευνητές από πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά ινστιτούτα και εταιρίες της χώρας μας που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μελέτης, σχεδίασης, ανάπτυξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και εφαρμογών νανοηλεκτρονικής.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε έμπειρους ερευνητές και μέλη ΔΕΠ που δραστηριοποιούνται στη Νανοηλεκτρονική, σε νέους επιστήμονες, μεταπτυχιακούς σπουδαστές, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές σε επίπεδο μεταδιδακτορικής έρευνας καθώς και σε μηχανικούς και στελέχη της αντίστοιχης βιομηχανίας του κλάδου.