Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το Forza 4 θέλησε να αποκαλύψει η Turn10, αν και δυστυχώς απέφυγε να παρουσιάσει το πλάνο της σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου της.

Καταρχάς, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως νοίκιασε για περιορισμένο χρονικό διάστημα όλες τις διαδρομές που θα κάνουν την εμφάνισή τους –όσες φυσικά βασίζονται στην πραγματικότητα- και κάνοντας χρήση της τεχνολογίας GPS, θα είναι σε θέση να αναπαράγει ακόμα και την παραμικρή ανωμαλία στο οδόστρωμα. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με τη γνωστή εταιρία Pirelli, επιθυμώντας να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στον τομέα των ελαστικών και ειδικά σε ό,τι αφορά τη φθορά αλλά και τη συμπεριφορά τους σε ακραίες συνθήκες.

Σε ό,τι αφορά την υποστήριξη του Kinect, η Turn10 αρκέστηκε να πει πως θα υπάρχει ένα mode, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να μελετήσουν το κάθε αυτοκίνητο μέχρι και την παραμικρή του λεπτομέρεια, κάνοντας μια βόλτα γύρω αλλά και μέσα σε αυτό. Η ομάδα ανάπτυξης άφησε να εννοηθεί πως το συγκεκριμένο περιφερειακό θα χρησιμοποιηθεί και με άλλον τρόπο, αλλά για την ώρα δεν θέλησε να δηλώσει τίποτα περισσότερο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Forza 4 παραμένει ακόμα άγνωστη, αν και το νέο αυτό το racer είναι προγραμματισμένο να τεθεί στην κρίση των κατόχων Xbox 360 εντός του 2011.

Πηγή: gameover.gr