Η LG Electronics, με την ηλεκτρική σκούπα ατμού Kompressor (VK8920SCAQ) παρουσιάζει την καινοτόμο τεχνολογία συμπίεσης Kompressor και μια σειρά οικολογικών χαρακτηριστικών για βαθύτερο και πιο άνετο καθάρισμα.

Διαθέτοντας το παγκοσμίως πρώτο μηχανοκίνητο σύστημα συμπίεσης σκόνης, η LG Kompressor χρησιμοποιεί ισχύ απορρόφησης μακράς διάρκειας, με απλό και υγιεινό έλεγχο της σκόνης, προκειμένου να απομακρύνει την ορατή βρομιά και την κρυμμένη σκόνη.

Παράλληλα, η LG ενσωματώνει στη νέα ηλεκτρική σκούπα ενισχυμένα οικολογικά χαρακτηριστικά, όπως το ακροφύσιο ατμού και το σύστημα φιλτραρίσματος HEPA, προσφέροντας καθαρισμό υψηλού επιπέδου. Η LG Kompressor VK8920SCAQ αποτελεί ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές με περιβαλλοντικές ανησυχίες αλλά και για τη φροντίδα ατόμων με αλλεργίες, καθώς απορροφά αποτελεσματικά τους ρύπους και τα μόρια της σκόνης που διαφεύγουν στην ατμόσφαιρα. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα αναρρόφησης και καθαρισμού με ατμό για τους επίμονους και δύσκολους λεκέδες, οι καταναλωτές μπορούν να προσφέρουν ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό οικιακό περιβάλλον στην οικογένειά τους.

«Η LG επιδιώκει την ανάπτυξη καλύτερων τεχνολογιών καθαρισμού, που βοηθούν τους καταναλωτές να ζουν υγιέστερα και να έχουν πιο υγιεινή ζωή», σχολίασε ο Young-ha Lee, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Home Appliance Company.

Σημειώνεται επίσης ότι η LG Kompressor διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος HEPA, που εξασφαλίζει το φιλτράρισμα και των πιο ανεπαίσθητων μορίων σκόνης. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα HEPA 13, εξαλείφουν το 99,95% των καταλοίπων των σωματιδίων με μέγεθος μικρότερο των 0,3 micro, όπως ίνες, ακάρεα, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα σωματίδια, με υψηλότερη αποτελεσματικότητα.

Τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα της LG Kompressor, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για νοικοκυριά στα οποία υπάρχουν κατοικίδια ή άτομα ευαίσθητα σε δερματικές αλλεργίες και καθιστούν τη σκούπα αυτή ένα ιδανικό δώρο για κάθε οικογένεια με παιδιά.

Πηγή: greenbusiness.gr