Το Φεβρουάριο γιορτάζει ο έρωτας και έτσι το www.msn.gr, υποδέχεται τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εμφάνιση. Με νέα μορφή, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και ταυτόχρονη σύνδεση με Messenger, Facebook και Twitter, το www.msn.gr προσφέρει στους περισσότερους από 3 εκατομμύρια έλληνες επισκέπτες του, τη δυνατότητα να συνδυάσουν ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία, παρέχοντας, παράλληλα, στους διαφημιζομένους αποτελεσματικότερους τρόπους online διαφήμισης.

Η ανανέωση του www.msn.gr ξεκινά από το νέο λογότυπο και την καινούρια αρχική σελίδα με νέο, «καθαρότερο» στήσιμο που εξασφαλίζει στους επισκέπτες ευκολότερη πλοήγηση και άμεση πρόσβαση σε κάθε πληροφορία. Επιπλέον, η πλήρης ενσωμάτωση των social media κάνει τη διαφορά: εμφάνιση και διαρκή updates από τους προσωπικούς λογαριασμούς των χρηστών σε Messenger, Facebook και Twitter. Παράλληλα, το περιεχόμενο του www.msn.gr εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, με ολοκληρωμένη και διαρκώς ανανεωνόμενη ενημέρωση σχετικά με τη διεθνή και ελληνική ειδησεογραφία, ειδικές στήλες από τους χώρους της οικονομίας, της μουσικής, της ψυχαγωγίας και του lifestyle, εξειδικευμένη και πλούσια ενότητα για τη γυναίκα, συμβουλές για έξυπνες αγορές, μυστικά των stars/celebrities, ενημέρωση για εκδηλώσεις, μαζί με βίντεο και φωτογραφικό υλικό, καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Σχετικά με το ανανεωμένο www.msn.gr, η Βάλια Παπασπύρου, MSN Executive Producer για την Ελλάδα, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και περήφανοι για τη νέα, πολύ φρέσκια και μοντέρνα εικόνα του www.msn.gr και νομίζουμε ότι γρήγορα όλοι οι φίλοι του θα την αγαπήσουν».