Το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στο ελληνικό App Store μεταξύ όλων των εφαρμογών ελληνικών και ξένων κατέκτησε η MLS με το πρωτοποριακό MLS Destinator Talk&DriveΤΜ για iPhone στο 1ο Συνέδριο Smartphones & Εφαρμογών για Κινητά «InfoCom Smartphones & Αpps».

Για τη βράβευση της MLS ψήφισε η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, που αποτελείται από έγκριτους δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον κλάδο της τεχνολογίας.

Το Συνέδριο, στο οποίο παρουσιάστηκε η μοναδική στον κόσμο εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνή MLS Destinator Talk&DriveTM για iPhone έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών από την εκδοτική επιχείρηση Smart Press και τελούσε υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, των Ψηφιακών Ενισχύσεων και του ΙΑΒ.

Σκοπός της διοργάνωσης Smartphones & Apps Awards ήταν να βραβεύσει τις εταιρίες που διακρίνονται για την δημιουργικότητα τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της αγοράς και της τεχνολογίας.

Στο μεταξύ, το γερμανικό MLS Destinator Talk&DriveTM πωλείται ήδη στο γερμανικό App Store, ενώ η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη της εφαρμογής και σε άλλες χώρες και γλώσσες αξιοποιώντας το δημοφιλέστατο iPhone και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΑppStore.