Σε αρκετές διορθώσεις προβαίνει η Criterion γύρω από το άκρως επιτυχημένο Need for Speed: Hot Pursuit -στην έκδοσή του για PC-, ενώ παράλληλα ανταμείβει τους φίλους της με τρία νέα αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο patch αναβαθμίζει την έκδοση του τίτλου στην 1.020 και η αλήθεια είναι πως σημαντικοί τομείς έχουν πλέον ξεπεράσει ορισμένα προβλήματα του παρελθόντος.

Το configuration ενός gamepad θα είναι τώρα πιο απελευθερωμένο, ενώ έχει ρυθμιστεί ανάλογα και η νεκρή ζώνη του τιμονιού, για όσους φυσικά χρησιμοποιούν τιμονιέρα. Ο ήχος θα ακούγεται σωστά, ορισμένες ατασθαλίες των γραφικών ανήκουν στο παρελθόν, ενώ και τα crashes που οδηγούσαν στην απροσδόκητη επιστροφή στο desktop κατά την είσοδο στο career mode, έχουν ελαττωθεί στο ελάχιστο.

Η Criterion ενημερώνει τους φίλους της πως αν επιθυμούν να αγωνιστούν σε online περιβάλλον, θα πρέπει όλοι οι χρήστες να έχουν προμηθευτεί το patch, ενώ τα στοιχεία που συγκεντρώνει η επιλογή autolog, παραμένουν ανεπηρέαστα. Τέλος, σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχονται τα τρία νέα υπέρ-αυτοκίνητα, τα οποία οι κάτοχοι του τίτλου θα παραλάβουν εντελώς δωρεάν και συγκεκριμένα πρόκειται για τα:

– Bentley Continental Supersports Convertible
– Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster
– Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition

Το patch βρίσκεται εδώ και έχει μέγεθος 102MB.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gameover