Σε κάτι περισσότερο από τέσσερα 24ώρα ο Τιμ Κουκ και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν τη νέα ναυαρχίδα της Apple, το νέο iPhone που για πολλούς θα λέγεται iPhone 8, ενώ για άλλους iPhone X, μαζί με τα αδελφά προιόντα «Plus».

Λόγω της νέας τεχνολογίας αλλά και των ριζικών αλλαγών που θα έχει το νέο μοντέλο αρκετοί αναλυτές προβλέπουν πιθανές καθυστερήσεις στις παραδόσεις των smartphone στους κατόχους τους. Όπως ανέφερε το TechCrunch λοιπόν, το νέο μοντέλο της iPhone με την OLED οθόνη είναι πιθανό να παραδοθεί αργότερα από τα άλλα δύο μοντέλα που θα παρουσιαστούν την ίδια μέρα.

Αρκετά δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ, όπως η Wall Street Journal, σχολιάζουν πως ο κολοσσός της Apple έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές καθυστερήσεις στην παραγωγή του νέου ενώ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και με τις OLED οθόνες πολλές εξ αυτών είχαν χαμηλές αποδόσεις όταν εστάλησαν από τους προμηθευτές.

Άνθρωποι της αγοράς αναφέρουν πως η καθυστέρηση μπορεί να φτάσει και τις 3 εβδομάδες, νούμερο απαγορευτικό για τους πελάτες της εταιρείας. Τέλος φήμες αναφέρουν πως οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 15 Σεπτεμβρίου με τα νέα ιPhone να κυκλοφορούν μια εβδομάδα αργότερα.

Το βασικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει με 64GB μνήμης ενώ οι άλλες δύο παραλλαγές περιλαμβάνουν ένα μοντέλο με χωρητικότητα 256GB και ένα με χωρητικότητα 512GB. Η τελευταία εκδοχή εάν επαληθευτεί θα είναι η μεγαλύτερη μνήμη που είχε ποτέ ένα iPhone.