Ο κύβος ερρίφθη! Το νέο iPhone θα αποκαλυφθεί όπως όλα δείχνουν στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύεται κι από νέο «έξυπνο» ρολόι κατά την παρουσίασή του!

Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις σε εκπροσώπους των ΜΜΕ για την εκδήλωση-παρουσίαση που θα διοργανώσει την επόμενη Τετάρτη, στις 20.00 ώρα Ελλάδας, στην αίθουσα Bill Graham, στο Σαν Φρανσίσκο.

«Θα σας δούμε στις 7 (σ.σ. του μηνός)», είναι η φράση που αναγράφεται στην πρόσκληση της εταιρείας.

Αν και δεν διατυπώνεται ρητά στην πρόσκληση, όλοι αναμένουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tim Cook, θα παρουσιάσει το νέο iPhone 7 και 7 Plus.

Η εικονογράφηση της πρόσκλησης περιλαμβάνει ανεστίαστα φώτα, κάτι που «διαβάζεται» από τους ειδικούς ως μια έμμεση υπόδειξη για σημαντικές αλλαγές στην κάμερα των smartphones της εταιρείας.

iphone7_1

Κατά την εκδήλωση, η Apple θα έχει την ευκαιρία να δείξει για άλλη μια φορά τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού iOS 10 η οποία αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο. Η αναβάθμιση αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στους χρήστες iPhones και iPads, αργότερα μέσα στο Σεπτέμβριο.

Πολλοί υποστηρίζουν ακόμη ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για ανανέωση του «έξυπνου» ρολογιού Apple Watch, το οποίο δεν έχει ανανεωθεί από τον Απρίλιο του 2015.

Όπως σημειώνει το έγκυρο τεχνολογικό site CNET, η ύπαρξη μιας εξειδικευμένης εφαρμογής για το σπίτι στο iOS 10, του Home, δείχνει τη στροφή της εταιρείας σε προϊόντα και λύσεις για το «έξυπνο» σπίτι. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε και προτάσεις από την Apple σε αυτήν την κατεύθυνση.

Ορισμένοι, τέλος, υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται η Apple να παρουσιάσει στην εκδήλωση την ανανεωμένη σειρά laptop, MacBook, κάτι που όμως άλλοι θεωρούν μάλλον απίθανο να γίνει αυτή τη στιγμή, αλλά σε επόμενη εκδήλωση της εταιρείας.