Με αφορμή από τους Μπαλοτέλι και Κριστιάνο Ρονάλντο θυμηθείτε τις στιγμές που οι ποδοσφαιριστές ξέφυγαν και αντέδρασαν με άσεμνες χειρονομίες.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε τα… καρύδια του προς τον διαιτητή του clasico της Κυριακής, κάνοντας την κίνηση με τρόπο ώστε να μην τον αντιληφθεί ο ρέφερι, όμως δυστυχώς για εκείνον, τον έπιασε ο φακός της κάμερας.

Ο δε Μπαλοτέλι, ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προς τους φιλοξενούμενους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» στη λήξη του ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, αποχωρώντας από το γήπεδο.

«Εγώ σας γ….»

Ο Χρήστος Κωστής σε αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, πέτυχε γκολ, έτρεξε μπροστά στην εξέδρα και κάνοντας χειρονομίες φώναζε: «Εγώ σας γ…».


Τα… δάχτυλα των Νάβας και Χολέμπας

Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αντικρίσει την κόκκινη κάρτα σε παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακού, το 2000, ο Φερνάντο Νάβας ύψωσε τα δύο μεσαία του δάχτυλα. Στον αθλητικό δικαστή, βέβαια, τους… κούφανε όλους, ισχυριζόμενος ότι απλά έδειχνε το σκορ του αγώνα! Τη χειρονομία επανέλαβε το 2010 ο Χοσέ Χολέμπας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απευθυνόμενος στους οπαδούς της ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ».



Οι προκλήσεις του Άντζα

Τόσο στο γήπεδο της Λεωφόρου, όσο και στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Παρασκευάς Άντζας απαντούσε στα όσα άκουγε από την εξέδρα. Πότε έκανε πως έξυνε το κεφάλι του με το μεσαίο του δάχτυλο και πότε απλά το ύψωνε προς τους οπαδούς.

Ο ασυγκράτητος Κυργιάκος

Στον εκπληκτικό τελικό Κυπέλλου, το 2009, στο ΟΑΚΑ, ο Σωτήρης Κυργιάκος έμοιαζε με ταύρο εν υαλοπωλείο. Με την επίτευξη γκολ από τον Νάτσο Σκόκο, κινούνται… μαινόμενος στον πάγκο της ομάδας του, πανηγύριζε, ενώ στράφηκε και προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάνοντας προκλητικές και άσεμνες χειρονομίες.

Τα… κακά παιδιά, Γουίλσιρ και Σουάρες

Το μεσαίο δάχτυλο είναι η εύκολη απάντηση προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας αλλά και προς τον διαιτητή, όταν σε φτάνουν στο… αμήν. Όσο ανεπίτρεπτο κι αν είναι… Αυτή την εύκολη λύση, λοιπόν, έχουν επιλέξει οι Γουίλσιρ και Λουίς Σουάρες στο παρελθόν. Ο μεν Άγγλος χαφ της Άρσεναλ το έκανε σε παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι απευθυνόμενος στον διαιτητή, ενώ ο δε Ουρουγουανός άσος της Μπαρτσελόνα, το είχε κάνει προς τους φίλους της Φούλαμ, όταν αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ.



«Στραβωμένος» ο Ντεφούρ

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Άντερλεχτ με τη Λιρς που αναδείχθηκαν ισόπαλες με το τελικό 2-2 τον περασμένο Σεπτέμβριος στο Βέλγιο, ο Στέφεν Ντεφούρ, φανερά «στραβωμένος» από την εξέλιξη του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα, γύρισε στους οπαδούς της Λιρς και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα.


Αντίδραση και από κοπέλα!

Σε παιχνίδι γυναικών του ΑΟ Χανίων με τον Ατρόμητο, ο Ιωάννα Κατρόσι της ομάδας της Περιστερίου, δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό της κι έπειτα από καυγά που είχε με αντίπαλη παίκτρια, γύρισε προς την εξέδρα και ύψωσε και αυτή το μεσαίο της δάχτυλο.

Ο απαράδεκτος Κασάμι

Στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό το ΟΑΚΑ, τη φετινή σεζόν, ο Παϊτίμ Κασάμι γύρισε προς τους οπαδούς της «Ένωσης» και έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, δίχως να τον σταματάει κανείς για να μην προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες φασαρίες…

Πηγή: gazzetta.gr