Πολύ συγκίνηση, διάθεση να μιλήσει ακόμα και ελληνικά και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στο θέμα της παραμονής του στον πάγκο της, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Ένα ευχαριστώ στο Θεό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτή η νίκη είναι για τον ελληνικό λαό», είπε σε σπαστά ελληνικά ο Φερνάντο Σάντος.

Από εκεί και πέρα τόνισε:

«Αυτό με ανάγκασε η καρδιά μου να πάω στον κόσμο. Ήξερα πως αυτή η πρόκριση είναι σημαντική για μένα, για τους παίκτες αλλά και για τον ελληνικό λαό

Το μεγαλύτερο βραβείο για μένα είναι ότι έχω χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά αυτά. Έχουμε μια καλή προσωπική σχέση. Με χαροποιεί και με κάνει να αισθάνομαι ωραία.

Θα πάμε στη Βραζιλία και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό που είχαμε πει ήταν πως την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε για την ανανέωση. Αυτό σας λέω και τώρα. Θα ηρεμήσουμε, θα σκεφτούμε και η τελική απόφαση θα είναι για το καλό όλων.

Θα είμαστε μαζί στη Βραζιλία και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Η καρδιά μου, μου λέει να μείνω. Το μυαλό μου, μου βάζει το ζιζάνιο. Θα δούμε

Ένα μήνυμα ελπίδας και πίστης. Πίστη για τις δυνατότητές μας, και ελπίδα γιατί η ρόδα θα γυρίσει και θα βρεθούμε εμείς από πάνω. Οι αντιδράσεις, προέρχονται από τον σεβασμό που έχουν οι Έλληνες για μένα.

Ακόμα και όταν φύγω από την Ελλάδα, είναι κάτι που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου. Τέτοια αγάπη δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού».

Πηγή: sport-fm.gr