Ξέχασε για λίγο πως είναι ποδοσφαιριστής ο Παναγιώτης Κονέ και μέσω της κάμερας του MEGA «ντύθηκε» δημοσιογράφος και πήρε δηλώσεις από έναν περιχαρή Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας στο 1-1 κόντρα στη Ρουμανία.

«Είναι δύσκολο όταν είναι απ’ έξω. Είμαστε εργάτες της Εθνικής. Είμαστε εδώ για να τα κάνουμε και να τα δίνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την επιτυχία που ανήκει σε όλους μας. Είναι μεγαλύτερη η χαρά από ότι στη Νότια Αφρική. Όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και καλύτερο. Παίζουμε για να αποδεικνύουμε ποιοι είμαστε. Έχουμε προσωπικότητα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Δεν το πίστευα όταν ξεκίνησε η καριέρα μου πως θα έρθουν τόσες συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις. Παίζουμε σαν ένα σώμα μέσα στο γήπεδο.

Δεν στεκόμαστε στις συμμετοχές (σ.σ έφτασε τις 110) και σε αυτά. Αν είναι καλοπροαίρετα τα σχόλια, είναι θετικά. Αυτό που έχει σημασία είναι πως μπόρεσαν να ξεχαστούν οι Έλληνες έστω για ένα βράδυ. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να δίνουμε λίγη χαρά. Πλέον το νιώθουμε. Είναι όλοι μαζί μας», δήλωσε ο Κατσουράνης.