Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον Παναθηναϊκό, καθώς απαιτείται να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις. Μέσα στα προσεχή 24ωρα πρέπει να πληρωθούν δόσεις σε ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει τελεσίδικα προσφυγές, ενώ και το υπάρχον ρόστερ και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ πρέπει να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Ήδη από χθες «έσκασε» η βόμβα με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα κυνηγήσει το «τριφύλλι» για τα 30.000 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν σε μια από τις δόσεις για την αποζημίωσή του σε μια κερδισμένη προσφυγή. Μάλιστα, από εδώ και εμπρός, είναι ακόμη πιο ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, ενώ ακόμη και ο υποβιβασμός παίζει ως σενάριο…

Στο «τριφύλλι» αναζητούν τρόπους για να βρουν χρήματα και ένας από αυτούς είναι η πώληση ποδοσφαιριστών. Η περίπτωση που δείχνει πιο κοντά στο να προχωρήσει, είναι αυτή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Βάσει των σημερινών, τελευταίων πληροφοριών, έγινε ακόμη ένα βήμα για τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Το ποσό που ακούγεται ανέρχεται περίπου στα 2 εκατ. ευρώ.

Εννοείται ότι αυτά τα χρήματα θα μπουν οριστικά στα ταμεία της ΠΑΕ όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δηλαδή από 1η Ιανουαρίου. Αλλά, εάν κλείσει το deal, το ποσό αυτό θα μπορεί ήδη να υπολογίζεται. Κάτι που σημαίνει ότι θα «βουλώσουν» κάποιες τρύπες.

Εάν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, σίγουρα θα πρόκειται για βάλσαμο στις πληγές του Παναθηναϊκού. Όμως, είναι μια λύση που απλώς θα απομακρύνει το σενάριο της άμεσης διάλυσης. Το θέμα για τους «πράσινο» ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να βρεθεί η μόνιμη λύση…