Μπορεί οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θεωρούν ότι εξυμνούν τον Ρομέλου Λουκάκου με ένα σύνθημα που ασχολείται με το 24 ιντσών… εργαλείο του, ωστόσο κάποιοι δεν συμμερίζονται την άποψή τους. Το συγκεκριμένο σύνθημα, που έχει ως έμπνευση το τραγούδι Made Of Stone του συγκροτήματος The Stone Roses και τραγουδήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με τη Βασιλεία για το Champions League (νίκη με 3-0), θεωρήθηκε από τον αντιρατσιστικό οργανισμό Kick It Out ότι αναπαράγει ρατσιστικά στερεότυπα.

Για τον λόγο αυτό, απευθύνθηκε στον σύλλογο του Μάντσεστερ και ζήτησε από αυτόν να κάνει έρευνα και να ζητήσει από όσους το τραγουδούν να μην το ξανακάνουν στο μέλλον.

Ο Kick It Out εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει ότι «είμαστε ενήμεροι για το περιεχόμενο ενός ρατσιστικού συνθήματος από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της 13ης Σεπτεμβρίου. Οι στίχοι που χρησιμοποιήθηκαν είναι προσβλητικοί και κάνουν διακρίσεις. Τα ρατσιστικά στερεότυπα δεν είναι ποτέ αποδεκτά στο ποδόσφαιρο ή γενικότερα στην κοινωνία και δεν υποστηρίζουν τον ποδοσφαιριστή. Έχουμε επικοινωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα δουλέψουμε στενά με αυτήν και την Ομοσπονδία για να διαβεβαιώσουμε ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί σύντομα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να περιμένουν ότι θα υποστούν τις συνέπειες».

Ένας εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ, με τη σειρά του τόνισε στον Independent ότι ο σύλλογος διατηρεί μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» στον ρατσισμό και επιβεβαίωσε ότι ψάχνουν «συμβουλές ειδικού» για το πώς θα αντιμετωπίσει το ζήτημα.