Ούτε ιδιαίτερη δημιουργία είχε χθες η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Εσθονία, ούτε πολλές φάσεις δημιούργησε μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό, ήταν και η απουσία του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πριν από λίγες ώρες έγινε παίκτης της Μαρσέιγ με ένα τεράστιο deal για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο επιθετικός των Μασσαλών, ωστόσο, δύσκολα θα προλάβει και το προσεχές παιχνίδι της «γαλανόλευκης», την Κυριακή (03/09, 21:45) με αντίπαλο το Βέλγιο στο Καραϊσκάκη, κάτι που δημιουργεί προβληματισμό στον Μίκαελ Σκίμπε.

Η απουσία του «Μητρογκόλ» ήταν εμφανής στο 0-0 με τους Εσθονούς, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για συμμετοχή στο παιχνίδι και με τους Βέλγους. Φυσικά, κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» η αγωνιστική προσέγγιση θα είναι διαφορετική, αλλά ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη… μισή φάση γκολ, είναι πάντα απαραίτητος για οποιαδήποτε ομάδα.

Όσο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο λόγος που αντικαταστάθηκε χθες στο δεύτερο μέρος είναι το γεγονός ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Σήμερα ο διεθνής στόπερ του Αμβούργου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του και εάν θα είναι στη διάθεση του Σκίμπε. Δεδομένα, πάντως, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα υπολογίζει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής.