Ένα βίντεο από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στις οποίες πραγματοποιούσε περιοδεία η Ρόμα για να συμμετάσχει στο International Champions Cup, ήρθε τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα. Σε αυτό φαίνεται ο Ράτζα Ναϊνγκολάν να τρολάρει έναν οπαδό της Γιουβέντους, ο οποίος πήγε να του ζητήσει αυτόγραφο, αρνούμενος να του το δώσει.

Αν και ο Βέλγος μέσος αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να βγει φωτογραφίες και να υπογράψει αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας του, οι διαθέσεις του άλλαξαν όταν αντίκρισε έναν υποστηρικτή της «Γηραιάς Κυρίας».

Από την αρχή ο Ναϊνγκολάν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να του υπογράψει το οτιδήποτε. Ωστόσο, εκείνος επέμεινε και του είπε: «Αγαπάω το ποδόσφαιρο, όλη η υπόλοιπη ομάδα υπέγραψε τη φανέλα». Με τον 29χρονο μέσο να του απαντάει με την αφοπλιστική ατάκα: «Αγαπάς το ποδόσφαιρο, όμως τη λάθος ομάδα φίλε… Εγώ είμαι διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Η Γιουβέντους είναι σε ένα διπλανό κολέγιο».

Κάποιοι το χαρακτήρισαν και ως κόμπλεξ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ναϊνγκολάν έχει ένα… θεματάκι με τη Γιούβε δεν έχει διστάσει ποτέ να το δείξει.