Μπορεί εντός γηπέδου να μην έγινε μάχη, καθώς η Γιουβέντους αποδείχθηκε σαφώς καλύτερη της Λάτσιο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, εκεί όπου επικράτησε εύκολα στον τελικό, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τουλάχιστον, όσον αφορά την περίπτωση του Κεϊτά, του 22χρονου επιθετικού των «λατσιάλι», που έχει βάλει στο στόχαστρό της η «Γηραιά Κυρία».

Ο σύλλογος της Ρώμης αξιώνει μια πολύ καλή πρόταση για να παραχωρήσει τον παίκτη, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018. Κάτι που σημαίνει ότι η Γιουβέντους ίσως τον αποκτήσει ακόμη και ως ελεύθερο, εάν περιμένει τον Ιανουάριο. Αλλά, η Λάτσιο βάζει στο… τραπέζι τα μεγάλα χαρτιά. Ποια είναι αυτά; Όπως αναφέρει ο Ίγκλι Τάρε, τρεις προτάσεις που κυμαίνονται μεταξύ 30 και 45 εκατ. ευρώ.

«Για τον Κεϊτά έχουμε προτάσεις από τρεις μεγάλους συλλόγους. Αυτοί οι τρεις σύλλογοι εξασφάλισαν με αυτόν τον τρόπο ότι μπορούν να μιλήσουν με τον παίκτη για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Η Γιουβέντους, αντίθετα, δεν το έκανε αυτό, μα αρκέστηκε να μιλήσει απλώς με τον ατζέντη του», είπε στην Tuttosport ο Αλβανός αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο.

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Στόχος μας είναι πάντα η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, όπως θέλουμε να κάνουμε με κάθε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Αλλά, ακόμη κι αν σε ένα χρόνο τον χάσουμε χωρίς αντίτιμο, αυτό δεν μας φοβίζει. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι εάν θέλουν να πάρουν τον Κεϊτά φέτος, πρέπει να απευθυνθούν σε εμάς».