Μια… ανάσα από την επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ είναι η Τσέλσι και το μόνο που δεν θέλουν στον λονδρέζικο σύλλογο είναι να τους αποσπάσει το οτιδήποτε από την επίτευξη αυτού του στόχου. Οπότε, είναι φυσιολογικό η «μπλε» να εξοργίζονται με την Ίντερ και την προσπάθειά της να κάνει δικό της τον Αντόνιο Κόντε.

Οι «μπλε» χρειάζονται τη νίκη με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ στο παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής με τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας για να επιστρέψουν στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, με το πρωτάθλημα αυτό να είναι το έκτο στην ιστορία του συλλόγου.

Το… φλερτ της Ίντερ δεν το έχουν δει με καθόλου καλό μάτι στην Τσέλσι και για τον λόγο αυτό ετοιμάζονται να καταθέσουν νέο συμβόλαιο στον Κόντε, το οποίο θα τον κάνει τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο, πίσω από τους Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όχι ότι αυτή τη στιγμή ο Ιταλός τεχνικός παίρνει λίγα. Το τωρινό του συμβόλαιο περιλαμβάνει απολαβές της τάξεως των 5,5 εκατ. ευρώ συν τα όποια μπόνους. Ωστόσο, η νέα πρόταση συνεργασίας αναφέρεται ότι θα αγγίζει τα 9 εκατ. ευρώ.