Έχασε τη μάχη με τον θάνατο ο πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, Ούγκο Εχιόγκου, σε ηλικία 44 ετών. Ο εκλιπόν ήταν προπονητής στην Κ23 της Τότεναμ και χθες υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Εχιόγκου είχε τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα των «τριών λιονταριών» κατά την περίοδο 1996-2002, ενώ είχε σπουδαία καριέρα ως κεντρικός αμυντικός στις Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο, ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Επίσης, κατέκτησε τρία Λιγκ Καπ, δύο με την Άστον Βίλα και ένα με την Μίντλεσμπρο.

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της Τότεναμ, η οποία ανέφερε τα εξής: «Μετά μεγάλης μας θλίψης ανακοινώνουμε τον θάνατο του Ούγκο Εγιόγκου, του προπονητή της Κ23 της ομάδας μας»

Ο επίσημος λογαριασμός της λονδρέζικης ομάδας έστειλε και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή, με το εξής μήνυμα: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί με όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».