Οπαδοί της ΑΕΚ και της Μίλαν προκάλεσαν πανικό στον σταθμό του Ηλεκτρικού στα Πευκάκια, πριν το μεγάλο ματς της Ένωσης στο ΟΑΚΑ όταν περίπου 70 οπαδοί των Ιταλών δεν επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν στο γήπεδο, αυτονομήθηκαν και μπήκαν στον ηλεκτρικό.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του ο Alpha, κατά τη μετάβασή τους στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων για την 4η αγωνιστική του Europa League οι οπαδοί των Μιλανέζων με ενισχυμένα πολεμοφόδια όπως μαχαίρια, φωτοβολίδες και πέτρες επιτέθηκαν στον κόσμο που βρίσκονταν στην αποβάθρα. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως οι Ιταλοί ήταν προετοιμασμένοι για τη «μάχη» που θα ακολουθούσε.

Όσοι επιβιβάστηκαν στον ηλεκτρικό είχαν σκοπό να αποφύγουν τον σωματικό έλεγχο έτσι ώστε να μπορούν να φέρουν πάνω τους τα πολεμοφόδια. Από τις αιματηρές συμπλοκές τραυματίστηκαν 6 άτομα οι οποίοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, όλοι τους Ιταλοί οι οποίοι μαζί με τις γάζες παρέλαβαν και μία… δικογραφία για συμμετοχή στα επεισόδια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.