Μπορεί στην ΑΕΚ να είναι σε πρώτο πλάνο τα αγωνιστικά ζητήματα, καθώς σήμερα κοντράρεται με τη Λαμία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και την Κυριακή (24/09, 20:30) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της Super League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην ομάδα δεν εξετάζουν και άλλα θέματα. Με τον σχεδιασμό για τη συνέχεια να τρέχει παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα ζητήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει επαφές με τους τους Έλληνες παίκτες για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά του, κάνοντας την αρχή με τους Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιάννη Ανέστη.

Ο πρώτος έχει συμβόλαιο ως το 2019, με την Ένωση να θέλει να τον κρατήσει ως το 2021, κάτι που ισχύει και με τον άνθρωπο που κάθεται κάτω από τα γκολπόστ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά τον Χριστοδουλόπουλο, δεσμεύεται με την ΑΕΚ έως το ερχόμενο καλοκαίρι, υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, όμως οι «κιτρινόμαυροι» να θέλουν να τον κρατήσουν μέχρι το 2020.