Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (19:00, Novasports 1) στο ματς που κλείνει την 4η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι επιβεβαίωσης και για τους δύο.

Μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να δώσει συνέχεια στα πετυχημένα αποτελέσματα και κόντρα στον Πανιώνιο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι με όπλο την έδρα του μπορεί να κοιτάξει για την πρώτη πεντάδα. Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Πετράκης πήρε στην αποστολή τον Ναδάλες αλλά θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον ξεκινήσει. Σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο, τότε ο Μπουκουβάλας θα ξεκινήσει αριστερά.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κόντε, Νικολιάς, Περιστερίδης, Ροντρίγκες και ο ανέτοιμος Μπέριος.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος ταξίδεψε στα Γιάννενα με στόχο να διατηρήσει το αήττητο του και να επιστρέψει στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν αυτό συνδυαστεί και με νίκη θα είναι ακόμα καλύτερα. Στα αγωνιστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Γεσίλ, Οικονόμου και Μπαντή, ενώ στην αποστολή είναι ο Κότνικ, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Γιάκος

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μασούντ, Λάμπρου, Ντουρμισάι