Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (20:30, Nova Sports 1) τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και ήδη ο Μπεσνίκ Χάσι έχει αναπροσαρμόσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης (12/09) με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League. Ο Αλβανός τεχνικός θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, καθώς υπάρχουν αρκετά βαριά πόδια στην ομάδα.

Η βασικότερη αλλαγή θα είναι στον χώρο των χαφ. Ο Ζιλέ, που δεν έδειξε σε καλή κατάσταση κόντρα στους Πορτογάλους θα δει τον Ζντιέλαρ να του παίρνει τη θέση στο βασικό σχήμα, ενώ δίπλα του σε ρόλο αντί-Οφόε θα αγωνιστεί ο Ταχτσίδης, που επανέρχεται από τον τραυματισμό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Οτζίτζα δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, καθώς αναμένεται να… μετακομίσει σε ρόλο «δεκαριού».

Σίγουρα ο Χάσι αναμένεται να επιβραβεύσει και τον Πάρντο για την εξαιρετική του παρουσία κόντρα στη Σπόρτινγκ, ενώ ο τραυματισμός του Κούτρη θεωρείται απίθανη, παρά το γεγονός ότι φαινόταν ότι θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Έλληνας μπακ επειδή ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του στη χθεσινή προπόνηση και τα πάντα θα κριθούν εντός της ημέρας, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι εναντίον του. Βασική υποψηφιότητα για τη θέση, βάζει με αυτόν τον τρόπο ο Μίλιτς.